Σεμινάριο Σύγχρονου χορού και Αυτοσχεδιασμού||kont@kt#4- the 4_bidden fest||Α.Μπρουζιώτη

Στα πλαίσια του “kont@kt#4- the 4_bidden fest” 2012 …

Σεμινάριο Σύγχρονου χορού και Αυτοσχεδιασμού
από την Αναστασία Μπρουζιώτη

Το σεμινάριο αυτό αποτελείται από δύο μέρη: το πρώτο βασίζεται στο τεχνικό κομμάτι όπου αρχίζει με ένα καλό ζέσταμα, ενδυνάμωση και προετοιμασία του σώματος με απλούς συνδυασμούς που ξεκινάνε από το πάτωμα και σταδιακά αλλάζουν επίπεδα και γίνονται πιο σύνθετοι. Στόχος είναι μέσα από αυτή την διαδικασία το σώμα να φτάσει σε μία κατάσταση ετοιμότητας ώστε να μπορέσουμε παίξουμε με τις εναλλαγές δυναμικής, ταχύτητας, ρυθμού και επιπέδων.
Στο δεύτερο μέρος θα ασχοληθούμε με το κομμάτι του αυτοσχεδιασμού και της σύνθεσης. Θα δώσουμε έμφαση στο πως αυτοσχεδιάζοντας με τρόπο ακριβή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το σώμα μας ως όργανο για να εκφράσει κάτι συγκεκριμένο, να ακούσει τους άλλους γύρω του και να ακουστεί για να μπορέσει να δημιουργήσει ένα σωματικό διάλογο που μέσα από αυτόν επιστρατεύει τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και την εφευρετικότητά του. Σκοπός αυτού του ταξιδιού είναι η έρευνα της προσωπικής φυσικής κίνησης του καθενός μας, η επαφή του με τους άλλους χορευτές και η απόλαυση του χορού ως μέσω έκφρασης.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, 11πμ-1μμ
Διάρκεια : 2 ώρες
Κόστος συμμετοχής : 15 ευρώ

Δήλωση συμμετοχής με e-mail στο mycontactspace@gmail.com

“Για το σεμινάριο σύγχρονου χορού και αυτοσχεδιασμού,
ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας”

έως και την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012


Βιογραφικό Σημείωμα

H Αναστασία Μπρουζιώτη είναι απόφοιτος του τμήματος Σύγχρονου Χορού και Αυτοσχεδιασμού της σχολής Α.R.E.A. και του τμήματος Ηip Hop με ειδίκευση στο Νew Style και Αυτοσχεδιασμού της σχολής Company & Company της Βαρκελώνης. Άρχισε να δουλεύει επαγγελματικά ως χορεύτρια από το 2008 ως μέλος της ομάδας La Taimada ενώ παράλληλα παρουσίασε την προσωπικής της δουλειάς με την ομάδα Dois Filoi στην οποία έδρασε ως χορεύτρια και χορογράφος. Έχει συνεργαστεί με τις ελληνικές ομάδες Yelp.com, Ίασις και Alma Libre. Αυτή την στιγμή χορεύει, διδάσκει και χορογραφεί με έδρα την Αθήνα.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s